Produk dan Servis

Perkhidmatan membina laman web

Kenapa perlu laman web?

Laman web adalah sebuah ikon atau pengenalan bagi suatu perniagaan dan produk. Dengan menggunakan laman web,  kemungkinan untuk menjual produk dan perkhidmatan secara atas talian adalah tinggi dan melangkaui dunia tanpa sempadan.

Apa gunanya kalau kita ada perniagaan dan perkhidmatan tetapi tiada sebuah laman  Jom dapatkan perkhidmatan  website ekslusif  dan berbaloi dari faquhar.com

 

Platform CMS paling popular di dunia

WordPress
41.28%
Wix
7.03%
Squarespace
Web Designer 4.24%
Joomla
Web Designer 2.44%

Kami menggunakan platform wordpress untuk membina laman web anda. WordPress merupakan Platform yang terkenal di dunia dan hampir 41.28% website CMS di dunia menggunakan Wordpress. Antara kelebihan menggunakan WordPress

  • Ia sangat popular dan berskala
  • WordPress adalah sumber terbuka (open-source)
  • Terdapat komuniti pengguna dan pembangun yang besar.
  • WordPress mudah digunakan
  • WordPress bagus untuk SEO
  • WordPress selalu di update
  • WordPress mempunyai keselamatan yang baik dan sesuai untuk pembinaan laman web dan blog
Perkhidmatan SEO

Ia adalah salah satu aspek pemasaran digital yang paling penting, dan membantu anda dengan penyelidikan kata kunci (keyword), pengoptimuman pada halaman (website), pembinaan pautan dan teknik lain yang boleh meningkatkan kedudukan anda dalam halaman hasil enjin carian (SERP).

Perkhidmatan Lajukan laman web anda

Kami menyediakan perkhidmatan untuk meningkatkan kelajuan website anda ke tahap yang optimum.Terdapat beberapa faktor yang mempengaruhi kelajuan sesebuah laman web. Antaranya adalah jenis Prestasi Server, Fail yang bersaiz besar, Penggunaan Theme yang terlampau berat dan lain-lain.

Tempoh website anda akan disiapkan

Kami jamin tempoh website anda akan disiapkan iaitu seawal 3 sehingga 50 hari. Bergantung kepada kesediaan anda untuk memberikan semua maklumat, gambar, kandungan berkaitan website anda. Semakin banyak yang disediakan semakin cepat website akan disiapkan. Untuk pakej yang startup dan basic boleh disiapkan seawal 3-7 hari.

Soalan - soalan lazim (FAQ)

Scroll to Top